Tuesday, September 11, 2012

pencarian 20 blog baru untuk di preview by mohd rizwan

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera.

Saja terasa nak cuba benda nie. Tak pernah buat pun. Nie first time. Newbie laa katakan :)

Wan Retis

Kenapa aku nak dipreview?
Alang-alang ada orang preview, dapat laa jugak bertambah viewer blog aku dan ramai laa yang akan dapat baca apa aku nak sampaikan. Sharing is caring bak kata orang jawa (eh betul ke jawa). Aku tak expect banyak benda sangat pun. hehe...

Komen sket blog Wan Retis nie, aku baru first time jugak terserempak blog nie. Tapi nampak laa keretisan beliau. Dan sangat-sangat terserlah viewer dia lagi banyak dari aku. huhu

p/s: mula terasa blog aku nie tersangat simple dengan tak ada header + background solid hitam...huhu




www.tips-fb.com

3 comments :

Anonymous said...

buat lah preview berkenaan blog http://isu-hangat.blogspot.com nie

Everything's Everythings said...

oh best ni kalau blog lain preview kita ;D
gd luck ^^

Arif Albagani said...

@Anonymous
aku pun viewer tak banyak, kalau isuhangat buat preview kat aku lain laa huhu...

@Everything's Everythings
oh, thanks...best ek, boleh try slalu kot...huhu