Wednesday, September 5, 2012

Fakta Nombor Tentang Bayi

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera.

Bosan-bosan duduk kat dalam office yang sejuk nie ditambah dengan hujan dekat luar, baik aku post satu entry untuk memelihara mood yang sedang sedih sebab aku baru jemur baju aku kat luar pagi tadi dengan harapan hari nie tak hujan...T.T

Entry kali nie bukan pasal apa sangat pun tentang bayi. Cuma aku nak beri fakta nombor yang menarik tentang baby Kakak aku yang baru lahir 1 September hari tue (kalau cepat sehari dah jadi anak merdeka dah tue). Fakta nie direka sendiri oleh dua mak dan ayah baru nie...(memang tak de keje dah laa tue).


Baby nie lahir pada 1 September 2012 (1/9/2012) sama dengan Nombor 1 iaitu dia adalah cucu sulung dalam keluarga Mohd Sa'ad dan keluarga Basar (family abang ipar aku)

Nombor 9 mewakili dia sebagai cicit ke-9 dalam keluarga.

Nombor 12 pada tahun 2012 merujuk kepada kakak aku sebagai cucu ke-12.

Akhir sekali gandingan 1/9 ataupun 19 merujuk kepada abang ipar aku sebagai cucu ke-19 dalam family dia.

Sekian fakta menarik tentang ahli baru dalam keluarga aku.






www.tips-fb.com

3 comments :

Everything's Everythings said...

Haha xpe esok2 jemur semula ;D

comel bayi ni, kalau tgh stress kita bermanja dgn bayi inshaAllah akan hilang semua stress kita ^^

azalakapoor said...

rambut vegeta!

Arif Albagani said...

haha...main ngan baby memang terapi berkesan menghilangkan stress...

rambut vegeta nie nurse buat nie...lulz..